Veiligheidsschoen
Redbrick Cold
Sika veiligheidsklomp

Veiligheidsschoenen

De meeste werknemers weten het wel: een veiligheidsschoen is voor veel werk niet alleen verplicht op basis van de Arbo-regels, maar ook absoluut noodzakelijk om blessures of ongelukken te voorkomen.

Ieder kent de veiligheidsschoenen met 'stalen neuzen'. Deze schoenen wordt gedragen in de bouw of op andere plaatsen waar vaak met zware materialen wordt gewerkt.
Er zijn echter veel meer soorten veiligheidsschoenen, die ook nog tegen heel andere gevaren beschermen. Zo is er schoeisel dat beschermt tegen statische elektriciteit, tegen scherpe randen of tegen lage of juist hoge temperaturen.

Welke bescherming nodig is, hangt af van het werk dat wordt gedaan. De risico's van het werk bepalen welke bescherming het schoeisel moet bieden.

Een mooie ontwikkeling is dat naast de kenmerken van de schoen die voor de veiligheid vereist zijn, veiligheidsschoenen tegenwoordig ook ontwikkeld worden voor draagcomfort en uitstraling. Een veiligheidsschoen is mooi en loopt prettig.

Wij kennen de regels en kunnen u uitleggen welke veiligheidsschoen voor u de beste keus is. En natuurlijk kunt u de meest gangbare modellen direct passen in onze showroom.

Uw logo of tekst op bedrijfskleding?
Bekijk de voorbeelden.

Jakob Luiting VOF
Werkkleding & Schoeisel

Mercuriusweg 17
(Industrieterrein De Harselaar)
3771 NC BARNEVELD
Tel: 0342 40 10 53
B.g.g. 06 130 54 252
Email: info@jakobluiting.nl
 
Openingstijden showroom:
Wo. 08:30-17:30 uur
Do. 08:30-17:30 uur
Vr. 08:30-17:30 uur
Za. 09:00-12:00 uur