Winterjas blaklader
Blaklader werkbroek

Bouwkleding

Kleding voor de bouwsector moet degelijk en praktisch zijn, slijtvast maar ook onderscheidend. De bezoekers van de bouwplaats of de voorbijgangers van een renovatieproject mogen best zien welk bedrijf er aan het werk is.

Veiligheidsschoenen vormen binnen ons assortiment bouwkleding een veel gevraagd product. Wij hebben gekozen voor een aantal merken die zich onderscheiden in kwaliteit en innovatie. Een moderne veiligheidsschoen is sterk èn loopt goed.

In laarzen hebben we een uitgebreide keuze. Het werk dat met de laars gedaan moet worden, bepaalt welke laars het meest geschikt is. Wij kunnen u daarin adviseren.

Een werkbroek voor een timmerman of aannemer moet vooral praktisch zijn. Voldoende zakken op de juiste plaats en indien gewenst kniekussens als knielend werk gedaan wordt. En een bedrijf kiest natuurlijk een kleur die past bij de eigen huisstijl. Zowel bij werkbroeken als bij jassen, bodywarmers en andere overkleding is bedrukken en borduren natuurlijk altijd mogelijk.

Werkt u veel buiten, dan komen de waterdichte jassen en de sterke regenpakken in beeld. De regenjassen en -broeken van Dolfing zijn heel slijtvast.

Uw logo of tekst op bedrijfskleding?
Bekijk de voorbeelden.

Jakob Luiting VOF
Werkkleding & Schoeisel

Mercuriusweg 17
(Industrieterrein De Harselaar)
3771 NC BARNEVELD
Tel: 0342 40 10 53
B.g.g. 06 130 54 252
Email: info@jakobluiting.nl
 
Openingstijden showroom:
Wo. 08:30-17:30 uur
Do. 08:30-17:30 uur
Vr. 08:30-17:30 uur
Za. 09:00-12:00 uur